بر اساس تحقیقات و برسی های متخصصان رژیم غذایی مدیترانه ای که سرشار از میوه ها، سبزیجات، ماهی و روغن زیتون می باشد، سرعت کاهش قوه ادراک در سالمندان را کاهش می دهد.

235

در این تحقیق ۳۷۵۹ سالمند ۶۵ سال و بالاتر شرکت کردند. هر ۳ سال یک بار، یکی از معیارهای سنجش ادراک و شناخت مانند حافظه و مهارت های اولیه ریاضی،  مورد بررسی قرار گرفت. همچنین افراد شرکت کننده پرسشنامه ای را در مورد مصرف ۱۳۹ ماده غذایی مختلف از جمله غلات، روغن زیتون، گوشت قرمز و … پر نمودند.

پرسشنامه ها بررسی شده و رژیم های غذایی منطبق بر الگوی رژیم غذایی مدیترانه ای که شامل مصرف روزانه میوه ها، سبزیجات، حبوبات، روغن زیتون، سیب زمینی و غلات تصفیه نشده بودند، شناسایی شدند.

نتایج نشان داد در افرادی که از الگوی رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کردند، تست های ادراکی بهتر بوده و کاهش قوه ادراک کمتر گزارش شد.

مطالعات قبلی نشان داده بودند که رژیم غذایی مدیترانه ای خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، برخی سرطان ها و دیابت را کاهش می دهد.در حقیقت افزایش مصرف سبزیجات، روغن زیتون و ماهی، پیری مغز و جسم را به تاخیر می اندازد.

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بت اسپات